Catering

Vi kan laga det mesta åt er. Det som följer nedan är bara några ovanligt goda förslag. Vi levererar inom Linköping kommun. För beställningar under 1.200:- tillkommer utkörningsavgift på 150:-. Rätterna levereras kalla och behöver eventuellt värmas efter bifogade instruktioner. Grunden för vår matlagning är internationell men i största möjliga mån med lokala råvaror. Allt tillagas från grunden och med mycket kärlek. Priser inom parentes är exkl. moms.

Varmrätter

”Äkta” Texas-chili
En riktig smakexplosion. Högrev som kokats i många timmar i mörk öl, med vitlök, chili, fänkål, koriander och massa annat gott. Serveras med guacemole, bröd och gräddfil.
Pris: 120:-/portion (107,14:-)

Riktig Taco – Tacos de Carnitas
Fläskkarré som gottat till sig i minst fyra timmar på låg värme i ugnen. Smak av anchochili, kanel, apelsin och paprikapulver. Serveras med Salsa Verde, koriander- och silverlökshack och bröd. Det här är något helt annat än fredags-Tacon (även om det också är gott)
Pris: 120:-/portion (107,14:-)

Kurdiska köfte
Comfort food från mellanöstern när den är som bäst. Stora köttbullar av nötfärs som kokas i en sås med bland annat gurkmeja, curry, koriander och persilja. Serveras med bröd och sallad.
Pris: 80:-/portion (71,43:-)